ELADÓ    Ikerház
1031, Bp. Aranyhegy Óarany utca
152 m 2      Ár: 185 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: U/12-301 Épület mérete: 152 m2  
Épület típusa: Ikerház Telek mérete: 200 m2  
Szoba: 3 db Félszoba: 2 db  
Szintek száma: 0 Épület állaga: Új építésű  
Építés éve: 2023 Felújítás éve: Nincs adat  
Fűtés: Hőszivattyú Komfort: Összkomfortos  
Terasz: 30 m2 Fekvés: K  
Garázs helyek száma: 2 db Beálló helyek száma: 0 db  

VILLAKERT, PANORÁMA, MEGFIZETHETŐ ÁR, DUPLA GARÁZS! NE MARADJON LE!
 

Budapesten, a III. kerületben, Aranyhegyen, egy "mini lakókertben" kínáljuk megvételre ezt a brutto 152 nm, netto 137 nm nagyságú, BELSŐ HÁROMSZINTES, SAJÁT KERTTEL és GARÁZZSAL rendelkező JELENLEG ÉPÜLŐ LAKÁST. NÉHÁNY HÓNAP MÚLVA BEKÖLTÖZHETŐ!
TELEK/ELHELYEZKEDÉS: A telek Aranyhegy északkeleti fekvésű lankáin található, és a lejtés miatt könnyen kialakítható volt mélygarázs és kertkapcsolat.
A LAKÁS: Elrendezését tekintve klasszikus otthonról van szó, a telek fekvésének megfelelően az alagsori szinten garázs található, ami a jelen lakás esetében 2 személygépkocsi beállására ad lehetőséget, és ahonnan fel tudunk jönni a lakószintre. Itt előszoba, kertkapcsolatos konyha-étkező-nappali, egy kis dolgozószoba és egy fürdő találhatóak, a legfelső szinten pedig három háló és egy fürdőszoba helyezkednek el, illetve ugyanezen a szinten van egy örökpanorámás erkély is.
Az ingatlan keleti-nyugati tájolású, szinte minden napszakban napos, világos. Saját, kizárólagos használatú kert tartozik hozzá, és örök panorámával rendelkezik a szemben elhelyezkedő természetvédelmi területre. A kert durva tereprendezéssel kerül átadásra. Alkalmas jacuzzi, kerti játszótér, vagy konyhakert elhelyezésére.
MŰSZAKI ADATOK: PANASONIC Hőszivattyú,15 cm grafitos külső hőszigetelés, OKOS-otthon vezérlés a fűtésre-hűtésre/világításra, helyiségenkénti hőmérsékletszabályozás, Villeroy-BOCH szaniterek, Motoros ALU redőnyök ,Mennyezet hűtés-fűtés és padlófűtés,Hővisszanyerős központi szellőztető rendszer , REHAU nyílászárók, 3 rétegű üveg, 7 légkamra Saját kert, Saját garázs
A FENTI TARTALOM EGYES LAKÁSOKBAN VÁLTOZHAT. Kérésre részletes műszaki leírást küldök.
A KÖRNYÉK: Aranyhegy folyamatosan fejlődő, 90%-ban újépítésű ingatlanokból álló városrész, amelynek infrastruktúráját az Önkormányzat terv-szerűen fejleszti. A közelmúltban elkészült itt egy zárt, minden igénynek megfelelő modern, és családbarát játszótér, valamint jelenleg van átadás alatt a felújított csillaghegyi uszoda, amely jelenleg már fürdőkomplexumként üzemel. A közelben találunk TESCO-t, LIDL-t, ALDI-t, és a GOBUDA sincsen messze bevásárlási lehetőségként. Óvodák, iskolák és egyetem/főiskola is elérhető közelségben van. A közlekedés kiváló, állandó buszjárat van az Óbudai Főtérről és Csillaghegyről, de a HÉV is néhány percre található innen, valamint az elővárosi vonattal is bejuthatunk a Nyugati Pályaudvarra budapesti bérlettel.
Amennyiben Ön a természetet szereti, a Hármashatárhegy, és Üröm, Pilisborosjenő erdői, valamint az aranyhegyi sétaútvonalak is könnyen megközelíthetőek mind kerékpárral, mind pedig gyalogosan, vagy személygépkocsival is.
Egyedülálló lehetőség, hogy lovarda is van a közelben, így a lovaglás szerelmesei is tudnak hódolni szenvedélyüknek.
Ha igazán élhető, otthonos, design-os, természet közeli kertes lakást szeretne, megtalálta. Irodánk több, mint 21 éve szakértőként foglalkozik a környéken ingatlanok értékesítésével!
 
 
ÓbudaLux Ingatlaniroda, www.obudalux.hu Erdőalja út 46. Telefon: +36-30-696-66-96