ELADÓ    Ikerház
1031, Bp. Aranyhegy Iringó utca
189 m 2      Ár: 214.8 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: U/01-303 Épület mérete: 189 m2  
Épület típusa: Ikerház Telek mérete: 550 m2  
Szoba: 5 db Félszoba: 1 db  
Szintek száma: 2 Épület állaga: Újszerű  
Építés éve: 2016 Felújítás éve: Nincs adat  
Fűtés: Gáz (cirko) Komfort: Duplakomfortos  
Terasz: 42 m2 Fekvés: KNY  
Garázs helyek száma: 1 db Beálló helyek száma: 1 db  

BEKÖLTÖZHETŐ 5 SZOBÁS, MODERN HÁZ ARANYHEGYEN! NÉZZE MEG ÉS SZERESSEN BELE!
 

Megvételre kínálok Budapest 3. kerületében, Aranyhegyen csendes, aszfaltos utcában egy 2016-ban épült, nettó 138 nm nagyságú ikerházi lakást, amely belső három szintes, és privát kertkapcsolattal rendelkezik.
Az utca csendes, hangulatos, új, és újszerű házakkal tarkított, de találunk itt még néhány üres telket is. Az arculat alakulóban van.
A ház modern stílusú aszimmetrikus külsővel rendelkezik, így kifejezetten üdítő látvány a mai "lapos tetők rengetegében". Az épület alatti teremgarázsban egy gépkocsi számára kizárólagos hely biztosított és két saját tároló, valamint egy privát szauna is helyet kapott. A garázsból a lépcsőházon keresztül is megközelíthető a lakás, és a gépkocsi-lejáró elektromosan fűthető, fagyásérzékelővel is ellátták a kivitelezők. A ház előtt további autók számára vendégparkolók kerültek kialakításra.
A lakótér két szintesre lett tervezve, netto 138 nm-en. Egy közös előtérből közelíthető meg a lakás és a garázs is. Ha itt belépünk az otthonba a FÖLDSZINTEN egy kis előszobát követően jobbra haladva a konyha-étkező-nappali légtérbe jutunk, míg balra pedig két szobát és egy fürdőt, valamint a lépcsőházat találjuk. Az alsó szint egyébként körbejárható. A nappali egy lépcsőfokkal lejjebb helyezkedik el, mint a konyha, és egy hangulatos kandalló teszi még barátságosabbá. Ugyancsak a nappali közvetlen terasz, illetve kertkapcsolatos, ami tavasztól őszig szinte megnöveli az életteret. Az EMELETEN a tervező kialakított 2 db hálószobát, egy fürdőszobát és gardróbot. Ugyanitt kapott helyet egy fantasztikus városi panorámás terasz, ahová egy jacuzzit is elhelyeztek.
A KERT keleti tájolású, füves terület, körben fákkal, bokrokkal, grillkonyhával és egy kis medencével. Családok számára kifejezetten jól használható, a nagy füves területen a gyerekek biztonságosan játszhatnak.
MŰSZAKI PARAMÉTEREK: BOSCH kondenzációs kazán,,BOSCH szolár napkollektoros rendszer, Samsung központi klímaberendezés, Három rétegű műanyag nyílászárók,extra burkolatok, kamerarendszer, riasztó, felső teraszon jacuzzi,medence, kerti tó, külső grillkonyha
Kinek ajánlom? Családoknak gyerekekkel, hiszen szinte nekik lett kitalálva. Jöjjön, nézze meg, álmodja ide az életét!
A környék folyamatosan fejlődik, egy új "Rózsadomb" épül. Pár perc gyaloglással mind az elővárosi vonatok, mind pedig buszjárat is elérhető akár Csillaghegy, akár Óbuda Főtér irányába. Iskolák és óvodák is vannak a környéken, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint TESCO, ALDI, LIDL, és az Eurocenter. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a hegyen lévő lovardában, de választhatja a Csillaghegyi Wellness-fürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben. A Mészkő Park gyalog 2 percre található, ahol játszótér, felnőtt kültéri fitnesz, kosárlabda-, röplabdapálya, asztalitenisz és kutyasétáltató került megépítésre. A hegyi sportok, ejtőernyőzés, paplanernyőzés, sárkányrepülőzés és hegyi kerékpározás is elérhetőek.
Érezze a helyszínen is, hogy ez lehet az otthona! Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 21 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken!
 
 
ÓbudaLux Ingatlaniroda, www.obudalux.hu Erdőalja út 46. Telefon: +36-30-696-66-96