ELADÓ    Ikerház
1037, Bp. Aranyhegy Almáskert utca
190 m 2      Ár: 248.9 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: U/08-302 Épület mérete: 190 m2  
Épület típusa: Ikerház Telek mérete: 440 m2  
Szoba: 4 db Félszoba: 0 db  
Szintek száma: 2 Épület állaga: Új építésű  
Építés éve: 2022 Felújítás éve: Nincs adat  
Fűtés: Hőszivattyú Komfort: Duplakomfortos  
Terasz: 20 m2 Fekvés: D  
Garázs helyek száma: 2 db Beálló helyek száma: 0 db  

ZSÁKUTCA VÉGÉN, PANORÁMÁS ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZI LAKÁS ELADÓ!
 

Tisztelt Házkereső!

Megvételre kínálok Budapest 3. kerületében, Aranyhegyen csendes, déli panorámás zsákutcában, egy 2023-ban épülő, garázzsal együtt bruttó 190 nm-es ikerházat, amely belső kétszintes, privát kertkapcsolattal rendelkezik. Az ingatlan külön előnye, hogy az ikertárs már bent lakik az ingatlanban, és az ikerház építését saját maga felügyelte (építőipari szakember).
Az utca csendes, hangulatos, jellemzően új minimál stílusú, és újszerű házakkal tarkított, de találunk itt még néhány üres telket is. Az utca még aszfaltozva nincs.
Az ikerház a zsákutca végén helyezkedik el, a ház minimál stílusú két, belső kétszintes lakást tartalmaz. Az eladó félhez tartozik 270 nm saját, privát kert, egy közös terület, ami 156 nm, és az autóbeállókat tervezték oda, valamint az épület alatt egy saját, 53 nm nagyságú dupla garázs és egy nagyméretű gépészeti helyiség található, amely tárolásra is alkalmas. A garázsból a lépcsőházon keresztül is megközelíthető a lakás.
A lakótér kétszintesre lett tervezve bruttó 158 nm, nettó 106,7 nm-en. Közvetlenül az előszobából nyílik jobbra egy vendég mosdó, valamint a földszinten található az amerikai konyhás, étkezős nappali, amely természetesen kertkapcsolattal rendelkezik, és egy vendég hálószoba fürdőszobával.
Az EMELETEN a tervező kialakított 2 db hálószobát, egy fürdőszobát és egy fantasztikus panorámájú, teraszt. Innen a Hármashatárhegyet láthatja.
A KERT délnyugati tájolású, füves terület, kialakításra vár. Az épület 90%-os készültségben van, már csak a burkolatokat, és a belső nyílászárókat kell az új tulajdonosnak kiválasztania (ezeket az ár tartalmazza).
MŰSZAKI PARAMÉTEREK: Hőszivattyús hűtés-fűtés (padlófűtés, és mennyezethűtés), Napelemek telepítve vannak, amely még az előző jogszabály szerint került átvételre (a fűtési és hűtési költségekre még nincs tapasztalat, de az előzetes várakozások szerint a napelemek megtermeleik az elektromos fogyasztás 80%-át). Árnyékolás technika előkészítés, Három rétegű műanyag nyílászárók, elektromosan vezérelhető redőnyökkel, dupla garázs, nagyméretű tároló. Az épületben riasztórendszer is kiépítésre került, de biztonsági szolgálati szerződés még nincs.
Kinek ajánlom? Családoknak két gyerekkel, fiatal párnak, első otthonnak. Jöjjön, nézze meg, álmodja ide az életét!
A környék: Folyamatosan fejlődik, egy új "Rózsadomb" épül. Pár perc gyaloglással mind az elővárosi vonatok, mind pedig buszjárat is elérhető akár Csillaghegy, akár Óbuda Főtér irányába. Az Óbudai Waldorf iskola és gimnázium gyalogosan 10 percre van. Óvodák is vannak a környéken, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint TESCO, ALDI, LIDL, és a GoBuda. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a hegyen lévő lovardában, de választhatja a Csillaghegyi Wellness-fürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben. A Mészkő Park gyalog 2 percre található, ahol játszótér, felnőtt kültéri fitnesz, kosárlabda-, röplabdapálya, asztalitenisz és kutyasétáltató került megépítésre. A hegyi sportok, ejtőernyőzés, paplanernyőzés, sárkányrepülőzés és hegyi kerékpározás is elérhetőek.
 
 
ÓbudaLux Ingatlaniroda, www.obudalux.hu Erdőalja út 46. Telefon: +36-30-696-696-7